Reclame in een andere Ooghoek

Hallo Blogger en niet-Bloggers,

Ik zat tv te kijken en er kwam een publiciteit op van Chaudfontaine, een merk voor bron/mineraalwater. Ik was de reclame eens goed aan het bekijken en er kloppen gewoon aantal dingen niet. We later even apart, dat de octopus zingt… Maar goed. Hier de reclame.

Als het goed is heb je nu de reclame gezien.

0:02 -> De ober zegt ‘Hier is uw Chaudfontaine mevrouw,’ *Keel schraap*. Niemand, maar dan ook niemand zal in Hawai (of andere vakantieland) nog voor het eten op tafel is een watertje bestellen. En trouwens, die ober heeft z’n kokschool niet afgemaakt, want iedereen weet dat dat een wijnglas is…
0:04 -> Dat kind links, schrokt het water binnen alsof hij dood gaat.
0:07/0:08 -> Uit het niets komen twee tentakels uit de grond en tikken op de schouder bij alle vier de familieleden.  Maar die man aan de andere kant, en dat dochtertje zouden dat toch zien? Bijvoorbeeld, je zit te eten met iemand, en diegene zit tegenover jou, dan zie je toch dat er iets om die schouder af komt?
0:08 -> (VOOR MANNEN) Als je hem hier op PAUZE zet, dan heb je geweldige inkijk.

0:09 -> De vrouw kijkt naar achter en krijgt een EPIC-aanval en die man ook.

0:18 -> Serieus? Dit is zowat een SpongeBob-theorie, vuur maken in het water… Hoe kan je in hemelsnaam nou een fles water drinken in de freakin’ zee?
0:21 -> Die octopus drink nog wat Chaudfontaine… IN DE ZEE!

0:24 -> De ober tikt op z’n plaat en de fles komt onmiddellijk terug. Ehm… De vissen hadden toch dat water gedronken (0:18)? En trouwens dat water is geen Chaudfontaine meer, nee dat is nu gewoon vies zeewater.  De dochter heeft nu ook een EPIC-aanval, de vrouw kijkt geschrokt naar beneden, de man en de ober lachen naar … weet ik veel wie? De zoon heeft gen flauw idee waar hij is en, was die fles op de tafel niet meegenomen (o:11).

0:29 -> ‘Kenners kiezen Chaudfontaine’. Kenners? De octopus is een kenner? Of worden kenners nou neergezet als een octopus met ogen die lijken op tennisballen?

In één woord, BULLSHIT! Een domme reclame waar niet is over nagedacht. Ten minste niet genoeg.

 

Over The Writtenaar

Ik ben anoniem, en een Blogger. Een ... annonieme Blogger. Bekijk alle berichten van The Writtenaar

One response to “Reclame in een andere Ooghoek

  • nathalie

    echt leuk en ja inderdaad klopt het niet ..maar misschien het bedoelt van een reclame is niet dat het klopt maar dat je onthoudt de merknaam…en dat heb jij nu wel onthouden , toch?!maar ik blijf leuk jouw mening te lezen ..ga maar zo door ..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: