WikiLeaks is de koning van het nieuws!

Laatste update: 4 december 2010.

De hele week, was er geen shit op het nieuws. Ja, alleen spanning voor een aanslag in Duitsland, niks van gezien. Enne dat er een PVV’enjacht is geopend… Blah-blah-blah…

Maar dan komt WikiLeaks die memo’s, rapporten en documenten van Amerikaanse diplomaten. Door deze documenten kan men nu in de hersens van Amerika in gaan, we weten wat Amerika weet.De site wilt in totaal 251.287 documenten lekken.

DDoS-aanval

WikiLeaks, de site die privé-berichten laat lekken, was na het publiceren van ongeveer 220 Amerikaanse overheidsrapporten opeens plat. Dit komt door een wel geheten DDoS-aanval. DDoS staat voor  Distributed Denial of Service. Via een zo’n DDoS-aanval worden vanuit een grote groep computers zoveel mogelijk verbindingsverzoeken naar een internetserver gestuurd, waardoor uiteindelijk de server plat ligt.

‘We worden momenteel via een massale gedistribueerde denial of service (DDOS) aangevallen,’ zei WikiLeaks nog op Twitter. Aaah…. Twitter.

Nederland en België

Als Nederland in het nieuws komt dan is het meestal over Joran van der Sloot of de euro of Geert Wilders. Maar nu is eindelijk écht nieuws. Er blijk dat er ongeveer 50 kernwapens zijn in Nederland en België van Amerika. Dat blijkt uit een memo in november 2009 van de Amerikaanse ambassade in Duitsland aan het State Department.

Rusland

De onthullingen van WikiLeaks hebben wat Rusland betreft weinig nieuws opgeleverd. Uit de memo’s blijkt dat de Russische inlichtingendienst gebruikmaakt van de maffia om maffialeden op te pakken(de moord op Politkovskaja, Estemirova. Rusland blijkt zo hecht te zijn dat het land een ware virtuele maffia-staat is.

Ik sluit af met een qoute:

“Maar waarschijnlijk speelt er iets dat met Nederland te maken heeft. We wachten rustig af.”

Amerika, 28/nov/2010, bron onbekend

Over The Writtenaar

Ik ben anoniem, en een Blogger. Een ... annonieme Blogger. Bekijk alle berichten van The Writtenaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: