(WeBlo) Lichten uit!

Het onweert. Kees rijdt op de snelweg. ‘Potverdomme!’ mompelt hij. ‘Waar is die verdomde straatverlichting?’ Kent u dit? Nee, misschien niet. Want dit is een voorbeeld in België. In dat land is het zo dat de straatverlichting langs de snelweg pas om middernacht aan gaat en weer uit om zes ’s ochtends. Dat is best wel vreemd, want in Nederland is dat licht rond 19.00 uur of 20.00 uur aan. Maar nou komt het:

De meeste snelwegen in Vlaanderen zijn vanaf volgend jaar zomer niet meer verlicht. Minister van Openbare Werken Hilde Crevits van de Vlaamse regioregering heeft tot die maatregel besloten om jaarlijks 2 miljoen euro te besparen.

Bron: www.nu.nl -- Geraadpleegd op 16 oktober 2010.

Wat? Is België helemaal gek geworden? Is die Crevits helemaal gek? Dit is toch belachelijk voor worden?  Als er regent is het al vervelend om te rijden. En dat al zonder licht? En nu denken gewoon de hele dag geen licht meer? Het is winter, het word sneller donker, het word kouder. Sneeuw, regen… Dit is niet goed. Geert Wilders zou zeggen: “…” Klopt die zou niks zinnigs zeggen. Wat vind jij hiervan? Reageer hieronder!

Yuri is tussen de lijnen

Yuri van Gelder aan de coke?

Yuri van Gelder aan de coke?

Yuri snoof cocaïne. Oké, big deal! Marokkanen roken wel es. Pubers doen ook domme dingen. Misschien had hij een emotionele ervaring, kan mij wat schelen. In 2009 stopt hij even. In een kliniek. Maar mensen, na de kliniek is het nog niet klaar. Je moet nog wel in de buitenwereld zien te overleven, en er voor te zorgen dat je niet aan dat witte magische spul komt te zitten. Maar waarom is Van Gelder weg van het WK? Omdat hij de druk niet aan kon. Want door druk kan de verslaving natuurlijk weer terug komen. Daarom is hij der uit gegaan. En nu zit ie ergens in Portugal. Ik denk dat ie elke nacht, elke dag, in zijn bed te huilen zit van verdriet. Laat Yuri gewoon met rust. Laat hem afkicken, en laat die jongen toch met rust. En Yuri, hou je sterk, en laat je niet gek maken jongen!

Rutte stopt met Hyven

Premier stopt met HyvenOnze minister-president krijgt het te druk met andere belangrijke zaken, zoals Wilders proberen te koesteren, daarom verwijder hij zijn Hyves-pagina. Hoe weet ik dat? De Telegraaf.

Waarom moet dit in het nieuws? Het kan me geen ene bal schelen dat Rutte weg gaat van Hyves, of Paul de Leeuw stopt met Twitteren. Het kan me echt geen reet schelen! De Telegraaf schrijft toch ook niet als ik een nieuw Hyves-pagina gemaakt hebt? Of dat ik ziek ben (Justin Bieber in het nieuws door griep). Nee! Ik, en zeker 2 derde deel van Nederland zit hier niet op te wachten!

En de citaat van de week:

“Ik ben, god zij dank, nog steeds atheïst.”

L. Bunuel, datum onbekend, users.belgacom.net

Over The Writtenaar

Ik ben anoniem, en een Blogger. Een ... annonieme Blogger. Bekijk alle berichten van The Writtenaar

One response to “(WeBlo) Lichten uit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: